Alkossunk együtt!

164622587_3907246096005666_8752811002549784934_n
Élményfestés
Élményfestés érdekel? Egyéni, csoportos és páros programra is örömmel várunk!
Érdekel
HFO4BRCrQrKni8x7F99%Qw_thumb_21e0
Rajztanfolyam
Ha másképp nézel, mást fogsz látni. A jobb agyféltekés rajzolás során elért változáson Te magad fogsz meglepődni a legjobban.
Érdekel
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1929
Töklámpa készítés
Egy különleges természeti formából készítünk, fúróval, csiszolóval, kövekkel dekorálva olyan lámpát, mely garantáltan különleges hangulatot fog sugározni otthonodban.
Érdekel

Csoportos foglalások

Programjainkat ajánljuk cégeknek, nagy családoknak, lánybúcsúra, szülinapi partira… Igény esetén kivonulunk az általad kedvelt helyszínre. Program: közös kép festése, amely lehet egy nagy kép közös elkészítése vagy külön-külön egy-egy kép készítése is. A csapat igényekhez igazodva, különleges, SmArt gyakorlatainkból is választhatnak, ezek színes, változatos, kreatív, akár mozgással egybekötött csapat harmonizáló gyakorlatok, pár órástól a pár naposig. Fókuszban a bizalom, az együttműködés, a kölcsönös tisztelet és az elfogadás. Fontos akár munkahelyről, akár barátságról vagy családról van szó, mindannyian tudjuk, hogy az egyének belső békéje az alapja a jó együttműködésnek is. Békét hogyan lehet magunkba tölteni? pl. Olyan békés környezetben végzett alkotó tevékenységgel, ahol a kreativitásunk, a “most” élvezete, a flow élmény jelen van.

Kapcsolat

Ha bármi kérdésed van, akkor hagyj nekünk egy üzenetet!

Az üzenet sikeresen elküldve!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Akciókért és egyedi ajánlatainkért, híreinkért iratkozz fel a hírlevelünkre (ne aggódj nem fogunk spammelni)

Copyright © 2022 Mariannaart. Minden jog fenntartva